fredag 4 februari 2011

Blött & Blåst

Har regnat hela dagen. Dessutom blåst rejält, de pratade om stormstyrka om det stämmer vet jag inte men det var bitvis jobbigt att cykla, vinden gjorde man i princip stod still! Var ändå förbi avslutsträningen (jag cyklar ju trots allt förbi) men såg bara halva ungefär. Imorgon spelar U23 klockan 14.00 och det ska regna lika mycket. En eftermiddag i fullt regn räcker.

Efter den matchen måste jag snabbt cykla hem och hitta en bra stream till matchen Mainz-Werder Bremen. Idag ska jag se Ruhrpott-derbyt Dortmund - Schalke 04. Det är som nordderbyt här uppe när Hamburg spelar mot Bremen. Blir nog en kanonmatch!

Igår fick vi ett ryck förresten och var på damfotboll. Werder spelade en testmatch mot Cloppenburg, Werder vann med 4-1. Tjugo i sju skrev Benni ett inlägg på forumet om någon ville hänga med. Jag, Alex och Katja sa ja och träffades där klockan 19.00 (Mareike är i Skottland och hälsar på en kompis som är utbytesstudent där). Var kallt som satan! Men nu har vi varit på det med. Vi har en idée vi ska en gång gå på allt som Werder har. De har nämligen inte bara fotboll. Som medlem går man dessutom gratis på allt utom proffsen matcher. Kvar har vi nu handboll, schack, gymnastik, bordtennis och friidrott att besöka.

Nu ska jag läsa lite Hänt Extra. Mina linser kom idag också förresten. Ser exakt ut som de jag köper hos optikern.

Inga kommentarer: