tisdag 2 november 2010

Champion Leauge och bättre flyt

Idag var det redan bättre flyt på jobbet. Jag fixade upp tre damer själv och hjälpte till med tre till (tror jag det var, man tappar överblicken lite när man går bredvid). Vi var klara med att få upp alla 2 timmar tidigare så det flöt verkligen på bättre. Det gjorde vi hann gå igenom en hel del annat idag, såsom schema, dokumentation, vidareutbildning, timlistor mm mm.

Efter jobbet åkte jag direkt in till Domshof och postade brev till Sverige (skulle gjort det igår men då var jag helt slut). Måste dock dit igen, för när jag kom hem hade jag fått en avi om biljetter som måste hämtas ut på Posten, fast det gör jag nog på lördag, så slipper jag åka dit imorgon igen. Jag har biljetter till matchen mot St Pauli! :D. Visserligen jobbar jag till 14.30 och matchen börjar 15.30 men det går precis.

Ikväll spelar Werder hemma mot Twente i CL. En mycket avgörande match som avgör om de kommer spela vidare i Europa. Förlorar de är det kört. Vinner de, kan de fortsätta i Europa Leauge och kanske även i CL (det beror på hur de andra lagen i gruppen spelar). Men vi ska inte se matchen i Stadion faktiskt. Biljetterna till CL-matcherna är sjukt dyra. Även om de säljs billigare nu på "svarta marknaden" sedan starten inte varit så bra. Men ändå mer än dubbelt så dyra som till spel i Bundesliga. Och eftersom jag inte hunnit få Sky ser vi matchen på Puben. Har bokat bord och äter före. Behöver inte gå långt, vilket är skönt då det blir sent ändå och jag ska upp så tidigt. Vi ser matchen på Cafe Wolf, ca 100 m härifrån :).

Tyvärr tror jag de förlorar. Utan ordinare målvakten Wiese, högerbacken Fritz, innerbacken Naldo och vänsterbacken Boenisch, och med reserven för ytterbackarna, Pasanen också är på skadelistan är försvaret försvagat. Lägg sedan till att reserven på vänstersidan är som ett såll och långsam som ja vet inte vad.

Nu ska jag göra mig ett önskeschema inför december, så jag kan lämna in det imorgon.

1 kommentar:

Vicky M sa...

du får bli bundis me nån av killarna så ni får biljetetr :D