torsdag 25 november 2010

Så, svensken hittad!

Det är kallt här nu och kallare ska det bli. Vad gör man då? Jo man går på U23 träning och står i en timme och kollar in en svensk (var mest Mareike som kollade på honom, jag kollade på de andra). Men hans pappa och den andra gubben (vad han nu var, scout kanske?) måste ju vara imponerade. En rätt okänd 17 åring från en div 1 klubb i norra Sverige är redan känd i Bremen. Man måste också komma ihåg att här har det inte någonstans stått om att han är här och provtränar, det hittade Mareike på någon svensk sida.

Vi skippade nämligen uteslutningsmetoden idag. Mareike hörde att de pratade svenska och gick helt enkelt dit och frågade vilken av de alla om var svensken. Är något komplicerat se vem som är vem när alla har en mössa långt nerdragen över huvudet. Speciellt när man inte alltför ofta ser U23 spelarna. De flesta proffsen skulle jag nog känna igen på hur de rör sig.

I alla fall, jäkligt kallt var det. Men ett bra prov på hur mycket vi måste klä på oss imorgon kväll U23-Bayern München II spelar nämligen 19.00. Och på söndag ska det bli ännu kallare till proffsen match mot St Pauli. Blir skidbyxorna på!

Ikväll äter jag hos Mareike och Benni. De har bjudit in mig på pasta med skink och svampsås. Men först ska jag tina upp lite.

Inga kommentarer: