onsdag 10 november 2010

Skön förmiddag

Tog mig lyxen och sov ut (vaknade iof redan vid 9-tiden men av mig själv och det är annat än till en väckarklocka).

Fick idag en mottagare från Sky med posten. Var ju snällt men jag kan ju liksom inte använda den. Antar jag måste skicka tillbaka den. Men jag avvaktar, jag antar det måste komma ett brev från dem. Jag har ju bokat ett abonemang men kan inte de leverera antar jag det måste annulleras?! Väntar veckan ut och ser, deras installatör var ju här först igår och då var ju mottagare redan skickad från dom gissar jag.

Har skickat i delprov 1 i matten också idag (som skulle varit inne för 2 veckor sedan men pga mina kurs och bokproblem blivit försenat). Ingen aning hur det gick. Jag tror de flesta svar var rätt men så ska man redovisa på en del frågor hur man kommit fram till svaret och jag är inte helt säker på att mina uträkningar är matematiskt korrekta. Jaja, vi får väl se. Generöst var det i alla fall. Man hade 4 timmar på sig. Jag gjorde det på 45 min. Får väl se om jag får ångra det. Hade ju kunnat sitta med boken och förmodligen fått till det till 100% om jag suttit i 4 timmar, men jag ska iväg och jobba så jag hade inte mer än 1 timme på mig. Och inte kunde jag tro det var så generöst (tyvärr kunde man inte göra en paus utan om man öppnat dokumentet måste man göra det och skicka in).
Har i alla fall nu kommit ikapp så långt jag kan börja på v3 (vi är tidsmässigt i halva v4) men jag räknar med att nästa vecka när jag har långledigt att kunna komma helt ikapp. I tyskan ligger jag redan ikapp tidsmässigt. Mer rättvist hade ju varit att skjuta på min mattekurs i två veckor kan ju jag tycka då det är skolans och Vägledningscentrums fel att kursen försvann först för mig. Inte mitt fel!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen åka mot jobbet. Hoppas på en något lindrigare kväll idag.
Måste kolla upp med snabbare internet också men det har jag inte hunnit med. Får försöka göra det ikväll när jag kommer hem.

Inga kommentarer: