måndag 15 november 2010

Provcyklat

Så nu har jag varit ute och provcyklat. Tog 24 min från det att jag tog ut cykeln ur garaget till dess jag var framme med 2 felkörningar och ett par trafikljus. Men såg när jag cyklade hem att jag nog kan gena en väg förbi Weserstadion och kortar då av sträckan lite till. Och åker jag inte fel så bör jag kunna pressa tiden till 20 min skulle jag tro. Men det var på tok för varmt att cykla i normala vinterkläder. Blir nog till att använda träningskläderna (som dessutom andas bättre).

Har lite svårt inse att det är i mitten av november och ändå över 10 grader ute på dagarna. Hehehe som Marieke säger, svenskar tittar inte på termometern, det tittar i kalendern och tycker nu är det vinter! Ligger nått i det kanske...(Rosi var visst alltid först med handskar och mössa på under träningarna på hösten).

Ska även som reserv kolla upp busstiderna ordentligt. Ifall det spöregnar eller om det mot all förmodan skulle komma en massa snö. Jag vet ju inte hur länge jag blir kvar där. Men som sagt, arbetstiderna passar mig super, det ligger bra till så är det lika bra där som på Sonnenbogen kanske man kan snylta sig kvar på något sätt...;) Isåfall ska jag investera i en bättre cykel!

Inga kommentarer: