torsdag 18 november 2010

Fanshop nyöppning!

Nya fanshopen är super! Stor och över två våningar. Den gamla var något liten. Från början fanns ju två som båda var öppna på speldagar men när de började bygga om Ost stängdes den ena. Det är den som nu är ombyggd. Nyöppningen var 15.30 och vi var där ca 5 min innan. Då var det mycket folk där men inte supermycket. Vi kom in direkt. När vi handlat klart (kön var lång där inne!) och kom ut var det fullsmockat med folk och man fick köa längre. Tur vi kunde vara där direkt vid öppning.

Idag fick man som medlem 30% rabatt på en valfri vara. Så jag passade på att köpa en fleecejacka. Sen kunde man också fylla i en lapp och vinna en signerad matchtröja. Vi stod där och åt våfflor och drack Glühwein och så kom vi på, man kan ju fylla i en för syskon och föräldrar och öka sin chans. Så vi gjorde det och så skulle Mareike gå och lägga de i lådan och då kom en funktionär fram och frågade om hon ville ha en gratisbiljett till en Stadionvisning. Ja, sa Mareike kan jag få några till? För jag är här med tre kompisar. Och det fick hon! Så det blev raskt till att förflytta sig till samlingsplatsen för den.

Vi har ju tänkt att gå ett helt gäng när det är färdigbyggt men man tackar ju inte nej till en gratis visning precis. Vi fick inte se allt, de bygger ju på Ost fortfarande och det räknas som byggarbetsplats och av säkerhetsskäl fick vi därför inte se bakom läktarna där (där omklädningsrum mm finns). Men vi har provat avbytarbänken, känt på gräset på innerplan och kollat in VIP-logerna mm mm. Och vi ska ju som sagt göra en när allt är klar. Alltså någon gång i vår planerar vi.
Har beställt biljetter idag också till Hoffenheim och Bayern München matcherna. För sent!! Blir så matt på mig själv. Hade skrivit in det i almanackan och allt. Men allt jobb bytande hit och dit gjorde jag kom på det först idag (även om jag igår tänkte var det inte den här veckan?). Retsamt. Men både Mareike, Benni och Birthe har alla beställt extra biljetter så jag hoppas någon av dom får biljetter. Allt som beställs måndag-onsdag läggs nämligen i samma dragning. Blir det sedan några biljetter över (vilket det inte lär bli på ståplats mot dessa två lag, ståplats är förresten alltid slutsålt) kommer de som beställt från torsdagen och framåt.

Inga kommentarer: