onsdag 24 november 2010

Mitt i veckan

Alltså Mittwoch på tyska är det idag!

Som sagt igår gick vi på bio. Var så längesen jag läste böckerna så vad som skulle hända i filmen hade jag ingen aning om. Filmen var bra, del 2 kommer juli så det blir ju en del väntan. Totalt var den ju nästan 4 timmar och normalt börjar man ju efter 2 timmar undra om det inte är slut snart men inte en enda gång denna gång hade jag den känslan. Alltså 5 plus!

Vår svenskjakt gick sämre. I regn gick vi till träningsplatserna och genom uteslutningsmetoden (vi vet inte ju riktigt hur han ser ut, men vi vet ju hur U23-spelarna ser ut) kunde vi konstatera att nääää han var inte där?! Så efter ett tag gick vi hem, ganska blöta och jag kom på att vi måste kolla Gefle IF:s hemsida om det stod något där. Och det gjorde det. Han reste hit först igår, tränade alltså första gången idag. Ska träna de första passen med U23 och sen ett par med proffsen. Så imorgon ska vi tillbaka och se om vi kan hitta på honom. För vi tror att Proffsen övernattar i England och flyger hem först imorgon (matchen är ju slut först ca 23.00) och då bör båda lagen träna kl 15.00 nämligen.

Ikväll är det som sagt CL-kväll igen. Werder möter Tottenham och har rest med endast 12 proffs då alla andra är sjuka eller skadade. Vilket innebär man har med sig halva U23 laget med. Ska bli intressant och se om någon av de får spela.

Skulle ha varit ledig 4 dagar nu, men de ringde här på kvällen så jag ska jobba extra på fredag. Vilket är bra pengamässigt, men sämre för att lyckas (äntligen) vara ikapp i skolan. Men det får gå.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

namn på svensken? och hur ser det ut på killfronten för din del? något på G? :P

Tasja sa...

Öhhh, svenskar är Mareikes specialitet, Erik nånting tror jag. Ingen aning, jag följer bara med henne. Min specialitet är polenfödda tyskar ;)
Nä, lugnt på den fronten.