onsdag 3 november 2010

Fy fan, jag är ett geni! ;)

Har gjort 3 dagars mattekurs på 3 timmar. Okej då, ska inte skryta allt för mycket. 3 dagars mattekurs på halvfart...men nu är hjärnan överhettad! Blir inte mer idag. Har i alla fall gjort båda närvaroproven (vecka 1 +2) och fått alla rätt.

Väntar på SMS:et från Mareike som säger hon är klar i skolan så jag kan snabbt åka Bahnhof tur och retur och sen duscha och sen stupa i säng. Sova, sova, sova...imorgon ska jag byta våning. Jag jobbar ordinarie på vån 2. Men vån 1 och 2 hjälper varandra ibland och om någon är sjuk kan man få jobba extra på en annan våning. Så jag ska få 2 dagar intro där med. Ska även gå en fortubildning imorgon så jag slutar inte förrän 15.30 ungefär. Så lilla hjärnan ska få jobba hårt imorgon också.

Det blir lite extra småtimmar här och där verkar det som. Jag ska fasen se om jag klarar mig på 30 tim/veckan + småplock. Blir jag sedan också sån där vad det nu var (läsa, promenera och spela spel människa) blir det ju lite till i veckan. Vore rätt så najs att inte jobba ihjäl sig (fast det gör man inte, det är typ 100 gånger lättare här än i Grycksbo. De boende är inte lika tunga och inte lika ofärdiga).

Inga kommentarer: