fredag 5 november 2010

I matteträsket

Om någon undrar vad jag gör sitter jag med näsan i matteboken.

Tänk om jag fått alla mina böcker när skolan började 18 oktober. Vad slött det varit, stundenter "jobbar" ju inte ihjäl sig i alla fall, det är en sak som är säker! Då hade jag haft två veckor på mig i lugn och ro. Nu försöker jag komma ikapp. Om 20 sidor har jag gjort v 1 + 2. Läser matten på halvtid (och tyska på andra halvan) vilket ger 20 timmar/vecka = 40 timmar. Jag har gjort det (hoppas jag, är ju inte klar än men tror att jag hunnit 20 sidor om 1 timme) på 3 + 2 + 3 tim = 8 tim.

Nu måste jag skicka in tyska inlämningsuppgift 2, sen om jag hinner med mina 20 sidor matte ska jag göra delprov 1 i matten (som skulle varit inne förra fredagen egentligen men då hade jag ju ingen bok...)

Sen ska jag städa undan (Sky-gubben kommer på tisdag klockan 09.00) och sen packa. Är borta hela helgen, kommer hem måndag förmiddag, hem och lämnar väskan och åker och jobbar till 21.00. Har jag tur hinner jag med spårvagnen som går 21.12 då är jag hemma 21.30. Annars är jag inte hemma förrän 22.00. Alltså måste jag hinna städa idag.

Inga kommentarer: