fredag 19 november 2010

Shoppingdag

Idag var jag och Mareike iväg till Waterfront och butiken Primark. Primark är en klädaffär med mycket billiga priser. T-shirts för 2-3 Euro, Jeans för 10-15 Euro osv. Jag behövde en pikétröja i lila för det är vad vi har på nya jobbet. De beställer så klart jobbkläder åt mig, men det skulle dröja 1-2 veckor och tills dess kunde jag ha en färgad t-shirt på mig sa dom. Men ingen av mina "privata" vill jag ha på jobbet så jag köpte mig en lila med tunna vita ränder på, den ser i alla fall nästan ut som de andras. Den kostade 4 Euro. Sen köpte jag mig ett par joggingbyxor för 6 Euro. Summa: 10 Euro. Lagom liksom!

Sen klev vi av spårvagnen nere på stan när vi kom tillbaka. Var in i 1-Euro shoppen men idag fanns inga plåster alls. Man får titta in där lite då och då. Vi var även in på Karstadt och jag köpte Rivella (schweizisk läsk).

När vi kom hem var jag förbi hos Mareike och Benni och vi bytte kort. Jag ville ha från Stadionvisningen igår då jag inte hade någon kamera med mig och hon ville ha mina matchfoton från Paderborn. Ska dit vid 19-tiden och äta också. Thailändsk kyckling i kokosmjölk med ris. Mums! Vi bokade även bord på Cafe Wolf till matchen imorgon och vi kommer även att äta där imorgon. Så jag äter något mindre på jobbet, typ joghurt eller så.

Inga kommentarer: