söndag 19 augusti 2012

35-40 grader!

Det spelas ju DFB-pokal för fulla muggar (Werders match startar om 30 min) och i flera stadions har man mätt upp 38 grader i skuggan! Tydligen har ingen vågat mäta i solen.....

Det är varmt! Väldigt varmt! Direkt från jobbet och in i duschen sen kunde man känna sig lite mer som en människa igen.

Så nu kommer lite rapporter.

Fredag: Werders U23 spelade på kvällen och det var varmt då med men uthärdligt. Bra var just vädret och att vi vann (med 2-0). Men det var då allt. De spelade så dåligt, att vi kunde vinna berodde bara på att motståndarna var ännu dåligare....felpass, x mal missade målchanser vid princip öppet mål osv osv.

Lördag: Jobb och sen direkt till Weserstadion. Jag duschade på jobbet, det var så varmt under dagen att det var helt nödvändigt för att kyla ner sig! Som tur är låg Ostkurve i skuggan, annars hade man nog inte stått ut! Werder spelade ju inte utan det var FC Oberneuland Bremen - Borussia Dortmund. Dortmund vann till slut med 3-0 men Oberneuland gav bra motstånd. Spenderade sen kvällen hos Mareike och Benni. Vi lagade lasange och åt sallad till. Blev gott! Kollade sen på lite eftersändningar av lördagens DFB-pokalsmatcher. Roligast, 4 Liga laget Berlin AK07 slog Bundesligalaget Hoffenheim med 4-0. I mål i Hoffenheim står numera Werders ex målvakt Tim Wiese. Han har gjort en del "onödiga" uttalanden om hur det är att stå i mål i Werder, att allt satsas offensivt och att även försvaret är så offensiva och målvakten inte får hjälp och sånt har han i efterskott uttalat sig om i tidningar. Extra kul då att han får 4 mål i baken. Så mycket bättre var visst inte försvaret i Hoffenheim heller......;)


Inga kommentarer: