tisdag 14 augusti 2012

Varmt ska det bli och hälsobekymmer

Alltså i helgen ska det bli 30 grader. I början på nästa veckan mellan 30 och 37!!! grader. Kul att jag har ledigt imorgon och sen går på en niodagarsvända. Skitkul. Verkligen.

För övrigt är det nästan 30 grader idag med.

Har precis följt Werders testspel i Danmark på liveticker. Vinst med 2-1. Mål från Bargfrede och till min förtjusning Trinks! Yay, Flo! Trots det lär han återfinnas i U23-trupp på fredag. När alla är tillbaka från landslagsuppdrag är möjligen bänken en plats för honom i Weserstadion. Tyvärr. För han var en av Tysklands supertalanger som 17-åring (tillsammans med bla Mario Götze och Lennart Thy). Han har en teknik att dreggla över men det låser sig liksom på slutet för honom. Man får hoppas det släpper så inte han också (som Lenni) försvinner från Werder.

Imorgon som sagt ledig och det enda jag måste göra är lämna plasma. Handla också men det är ju inte så jobbigt då jag tänkte göra det på Netto här bredvid.

Sen har blodet flödat idag igen...*suck* först imorse näsblod igen. Så typiskt. Har liksom inte tid med det på morgonen när jag ska cykla till jobbet! Sen plötsligt på jobbet och då var det rejält. Precis när vi hade besök av en av våra husläkare. Fick tipset att man ska kyla nacken när man har näsblod av henne. Så jag gick runt med en kylpadd i nacken ;). Fattar inte varför det plötsligt kommer. Normalt kan det tyda på högt blodtryck. Jag får det mätt varje vecka på plasmacentret och ligger ALLTID mellan 100-110/70. Alltså lågt. Jag kan ibland också få det om jag jobbat mycket och inte vilat tillräckligt men så är ju inte fallt nu, har tvärtom haft en hel del lediga dagar. Fast de är det ju slut på nu, kanske var en föraning eller så......

Sen måste jag verkligen seriöst ta tag i det där med tandläkare....synd bara att det dels är jävligt obehagligt dels är dyrt som fan. Kan man gå dit och säga, laga bara 1 hål av 5 (som jag minst har....har tyvärr inte varit hos en tandläkare på ett par år...) de andra ställer liksom inte till några bekymmer än så länge...

Inga kommentarer: