onsdag 29 augusti 2012

Bye, Bye Denni

Idag lånade Werder ut Denni Avdic till PEC Zwolle (Holland) 1 år utan köpoption! Det kan nog bli bra. Han behöver spelpraxis och vi har just nu för många forwards som är bättre. Och utan köpoption är ju super.

Snart är det också dax att säga bye, bye Basti. Han är ju klubblös men idag satt han igen bredvid mig på läktaren vid Platz11 när U19 spelade (och denna gång var jag inte själv där och har bildbevis!) och när hans pappa ringde för att höra hur det går i förhandlingar fick vi det nyaste och absolut exklusivaste skvallret direkt från källan så att säga. Han väntar ikväll eller imorgon på ett besked från Celtic (vilket ju vore toppen!!!) annars skulle han välja de andra. Tyvärr fick vi aldrig veta vilka de andra var för då reste han på sig för att få prata ostört. Och sen var matchen nästan slut så han gick, annars hade Benni frågat honom.

Matchen var bra, efter en dålig början då Hannover gjorde 0-1 skärpte de till sig och till slut stod det 5-1. Mina senaste tävlingsmatcher jag sett har slutat 5-1 (Hannover - Oberneuland), 6-0 (Werder U21 - St Pauli) och idag 5-1 (U19 - Hannover). Alltså måste det väl bli 6-0 på lördag eller? ;) Jag sa till Benni att jag kan stå ut med 5-1 också. Det är ju DERBY!!

Imorse var jag trött, supertrött. Men till slut måste det väl märkas att man jobbat så mycket de senaste veckorna. Nu jobbar jag kväll imorgon, så jag kan sova ut, och har sen tre lediga dagar. :D.

Inga kommentarer: