tisdag 21 augusti 2012

Ändring, ändring och ändring

Plasma blev ändrat. Var ju inte megahett här idag men på plasmacentret stod luften still då (åter) deras luftkonditionering inte funkat. Så de kunde inte ha så många åt gången där inne vilket innebar väntetiden var minst 2 timmar. Näää, sa jag, jag kommer en annan dag.

Sen skulle i alla fall Jana anmäla sig. Det skulle vara 1,5 timmar väntetid men de kunde ju i alla fall göra en venkontroll direkt sa de. Tur var väl det (så vi inte först väntat) för hon blev inte godkänd som lämnare då hennes vener är för svåra att sticka i. Jag vet det kan förekomma men har aldrig känt någon som fått nej. Så det blev att lägga dessa planer på is.

Sen blev det ingen U21 fotboll idag. Turneringen börjar nu. Hittade ingen som vilje följa med och då tappade jag lusten lite för en sån lång tripp bara för en träningsturnering. Hade det varit i Bremen hade jag knatat dit själv utan problem men är lite trist när man måste åka lite längre själv. Kollar Gladbach i Champions Leauge kval mot Kiew istället :). Så helt utan fotboll blir ju inte kvällen.

Och så har jag varit lite duktig istället. Brännt två nya CD:s att ha i bilen inför Hannoverresan på lördag, fixat med alla U23 foton och städat.

Inga kommentarer: