måndag 13 augusti 2012

Varmt och skönt

Fast inte imorse. Min termometer visade 19 grader. Jag glad ihågen iväg i shorts och t-shirt. Som tur var hade jag planerat att ta bilen då jag skulle handla på vägen hem. Bilenstemp visade 12 grader och det var nog mer sant. Fast på vägen hem var det 27 grader. Och Pepsi Maxen jag ville köpa (storpack) var slut. Så helt i onödan tog jag bilen...*hmpf*
Felix Kroos

Jag och Benni cyklade sen på eftermiddagen iväg och kollade på träningen. Är många spelare som är iväg på olika landslagsspel men jag ville ta ett kort med Felix för man vet aldrig hur länge han blir kvar. Och Felix är inte iväg på landslagsuppdrag. Fick mitt foto och nöjda cyklade vi förbi Eislabor, då jag hade sett att de hade roliga smaker. Jag åt popcorn/straciatella, pinacolada och banan.


Imorgon testspelar Werder i Danmark (men det blir verkligen en b-uppställning) men är det fint väder provar vi nog att kolla om U23 tränar. Med dom vet man aldrig. Enligt schemat som sitter på väggen i Vereinshemmet ska de träna måndag-fredag klockan 15.00. Men tex idag var de inte där. Såg en del U23-spelare som kom men troligen bara för massage eller så.
PinaColada-Banan-Popcorn/Straciatella

1 kommentar:

Vicky M sa...

känn dig utmanad ;)
http://vicktoriamurawska.blogspot.se/2012/08/20-things-i-dont-like.html