fredag 24 augusti 2012

Alla fotos

Här hittar ni alla U23 foton: --> U23

Är så glad Benni fick syn på de igår. Vi var iof på avslutningsträningen idag men ärligt sagt, avslutningsträningar är rätt trista...först är det alltid Grisen och sen spelar de lite tvåmål...

Jag skulle egentligen jobba till 15.00 pga ett besök från MDK (som är de som klassar in våra boende i rätt vårdklass) men det blev ändrat så jag kunde sluta 14.00 som vanligt. Hann därför hem och snabbt duscha och slänga in tvätt i en maskin innan Benni hämtade upp mig. Super, för på så sätt hoppas jag mina jobbkläder är torra till på söndagmorgon.

Pestig dag på jobbet, alla ville nått från mig samtidigt och jag var lätt irriterad, kan ju också bero på det var min nionde dag i rad....då är jag glad att jag emellanåt har sådana eftermiddagar som igår. Jämnar ut det hela lite och utan sådana skulle jag inte stå ut!

Ikväll drar Bundesliga igång och firar 50 år. Benni kommer öven och vi ser matchen Dortmund - Bremen här hos mig. Imorgon åker vi båda till Hannover och hälsar på Mareike och tittar på Kevin :).

Inga kommentarer: