söndag 19 augusti 2012

Näääääää

Werder gör Hamburg, Hoffenheim. Greuter Fürth mfl Bundesligalag sällskap och försvinner ur DFB-pokalen i första rundan.

Det var ett spännande och jämt spel, jämnare än vad resultatet låter höra (4-2). Vårt försvar som vanligt som    blinda hönor (passar ju nu när vi har en hönsfarm som trikotsponsor...hahahaha). Sokratis lär ju inte bli Man of the Match om vi säger så. Ett mål var helt hans fel, i 2 andra var han också medskyldig och sen flög han i förlängningen ut med rött kort.

Det stod alltså 2-2 efter fulltid, Werder hade då två gånger varit i ledningen men rätt snabbt efter sina mål fått ett i baken. Sen flög Sokratis ut och vi blev bara 10 kvar. Då föll två mål till och till slut var Preussen Münster en värdig vinnare.

Werder får åka hem och åter skämmas att man förlorar mot ett div 3 lag. Och så kan man ju ta och intensivträna försvaret lite. Mittfältet och våra forwards är bra. Mycket bra till och med. Men inte ens dom kan ju göra under när våra backar allt som oftast är på semester.....dessutom är Miele ännu lite för osäker som målvakt, vilket innebär han behöver lite mer hjälp han med. Men nu vet man ju var det felar och man har en dryg vecka på sig innan Bundesliga drar igång på fredag. Då spelar Werder mot regerande tyska mästarna Dortmund.

Själv ska jag nu försöka svalka av mig. Nu har solen kommit till baksidan på huset och ligger på fönstret. Det är vaaaaarmt. Fast ännu varmare och jävligare har ju de det som åkte till Münster. Först ett par timmar på ståplats i 40 grader. Sen en förlust och nu en lång svettig och dyster (om de inte hinkat öl i massor då pga hettan, då är de kanske fulla nog att inte bry sig så mycket) tågresa hem...

Inga kommentarer: