lördag 25 augusti 2012

Hannover

Idag var vi i Hannover. Hade sol och runt 20 grader (de hade varnat för regn i Niedersachsen men vi klarade oss). På vägen hem däremot! Det regnade så flera bilar - och vi med - stannade på vägkanten på Autobahn för man såg bara några få meter framför sig. Det var en rejäl skur! Som tur var gick den fort över och när vi närmade oss Bremen var det uppehåll igen.

Först åkte vi till Mareike och lämade av lite saker som vi hade med oss och babblade lite innan vi åkte till Beekestadion och såg matchen Hannover 96 II - FC Oberneuland 5-1. Tyvärr gjorde Kevin inget mål men om jag såg rätt i alla fall två målpass.

Efter matchen letade vi på en Real och handlade med oss lite mat. Sen tillbaka till Mareike där vi lagade maten och åt. Sen begav vi oss rätt snabbt hemåt. Marieke hade en massa att göra då hon på torsdagskvällen kommit hem från semester och sen jobbat, och jobbar igen i morgon eftersom Hannover spelar hemma mot Schalke. Jag ska ju också jobba imorgon så vi var alla nöjda med ett kortbesök. Hon kommer ju nästa helg hit för då spelar Werder hemma mot Hamburg och jag hoppas jag har ledigt både fredag-lördag och söndag. Vi bör få vårt schema måndag eller tisdag hoppas jag. Men så mycket som jag har jobbat så måste de nästan ge mig den helgen ledigt.

Hannovers matchtröjor är ligans snyggaste! Måste ha!!
Mareike har ju varit i Malmö på en kortsemester och vi fick lite svenska varor. Messmör, smågodis och kexchoklad. Mums. Mamma och Pappa: Nästa packet kan gärna innehålla OSTBÅGAR. Mareike hittade inga. Men jag kan förstå varför. Hon letade efter ostbananer. Jag skulle liksom beskriva vad ostbågar var och sa det är godis, ost i formen som en banan ungefär. :) Även om jag numera knappt aldrig äter godis kan jag över ostbågar, svenskt smågodis och violtabletter göra ett eller två undantag...:D


Werder II har också spelat idag, borta mot Victoria Hamburg och vann med 2-1, mål av Florian Trinks och Dennis Wegner. Dessutom spelade Flo fram till Dennis mål. Hoppas han kan få lite framgångskjuts av det. De spelar ju igen på tisdag, hemma, mot St Pauli (också från Hamburg).


Inga kommentarer: