torsdag 25 september 2008

Blev träning idag också

Hade nog tänkt mig en vilodag men Vicky ville träna och jag ville gärna också köra igenom mitt styrkeprogram. Har ju inte styrketränat på ca 14 dagar. Hade ju tänkt vila eftersom jag lämnat plasma för första gången idag men jag har inte alls kännt av det skönt nog.

Så hela programmet, 30 min på Crosstrainer och 20 min gåband blev det idag. Men nu är det vila fredag och lördag för då är vi i Oberstdorf och ser på Coc:n där. Åker imorgon eftermiddag. Det har ju varit träning idag men eftersom jag hade tyskaprovet så åker vi inte förrän imorgon.

Hur provet gick vet jag inte än, resultaten kommer på måndag. Det var i alla fall hörförståelse, läsförståelse, grammatik och flervalsfrågor. Började lätt och så blev det svårare och svårare. Jag svarade på allt, så det var i alla fall inget jag inte alls förstod. Men som sagt om det blev rätt eller inte vet jag inte alls.

Vi var ju också och tittade på en lägenhet efter mitt prov och den vill vi ha om vi får den. Får besked på söndag. En trea i äldre stadsdelen med en som bra hyra att Vicky kan bo där själv när jag åker hem. Stoooor var den. Iof genomgångsrum och inte idealisk för WG men för oss två en kortare period funkar det ju. Vi kommer ju vara på resande fot ibland också.

Inga kommentarer: