lördag 13 september 2008

Äntligen en seger!

Efter två oavgjorda matcher och en förslust så fick Werder Bremen i sin hemma premiär på Weserstadion äntligen vinna! Diego, Frings och Sanogo gjorde de 3 målen när Energie Cottbus fick stryk med 3-0. Merte var tillbaka i spel igen efter sin skada och Rosenberg hade flera målchanser men satte ingen.

I Köln vann Bayern med 0-3. Tyvärr gjorde Luca Toni två av målen. Lukas blev inbytt först i andra halvlek, dock gjorde han entre under stort jubel från Kölnfansen. Inte ofta det händer att spelare som slutat får sådana ovationer. Men han är stor i Köln och de hoppas fortfarande på att få honom tillbaka. Han spelade i alla fall fram till 0-2 målet och han gjorde i 90:e minuten 0-3 målet på en passning från just Toni. Kanske stärkte det han aktier något då Miro Klose åter lämnade planen utan mål (även om han ju fick till det i landslaget x 3 sist till slut). Basti blev utbytt i andra halvlek. Båda dom har det fortfarande trögt i Bayern med andra ord. Blev inte lättare för att Klinsi blev tränare.

Blev visst mer om Bayern än om Werder men i Werder har mina favoritspelare inga större problem. De skadade är tillbaka och de andra spelar på och har sina platser i laget rätt säkert. Min favvisar är Fritz, Mertesacker, Frings, Diego, Rosenberg.