lördag 20 september 2008

Därför är sport så underbart

Jodå storstryk blev det i matchen Bayern – Bremen. Men inte som jag trodde igår till fördel för Bayern. Med 4 ordinarie spelare sjuka/skadade så ska inte Bremen slå Bayern med 5 – 2 och dessutom på Bayerns hemmaplan! Man ska inte ha ett passningspel som flöt på så som Hollands gjorde i början av EM. Men sånt bryr inte sportens lagar sig om!

Den tyska kommentatorn fällde uttalanden som: Unfassbar, Es ist nicht zu glauben. På Werders hemsida kan man läsa: Sämtliche Superlative reichen nicht aus, Schon nüchtern formuliert klingt es unglaublich, fast irreal, Wahnsinn!

Målen:
Rosi
Nando
Özut
Pizzaro
Rosi
Å så fick Boro göra två på raken mot sitt gamla lag också. Vilken typ va?!?!

Fast jag tycker synd om Lukas som äntligen fick spela från start men gick mållös av planen. Han hade inte ens chans mot Merte. Där blev det tvärstopp hela tiden. Och okej ärligt så blev Bremens spel sämre sista 10 min men det kanske var orken som tröt. Jag menar CL-matcher, VM-kval för många av deras spelare, DFB-pokal och Bundesliga. Det är mycket. Har ju varit match nästan varannan dag för de bästa de sista 14 dagarna. Och så resor på det.

Så här kommenteras matchen i bloggen Europa Calling.

Inga kommentarer: