måndag 29 september 2008

Väntan, väntan

Vi är inte ute och uträttar ärenden....men vi borde. Vicky hoppade över sitt prov så vi har inte kommit iväg än. Men vi ska göra våra ärenden efter att vi lämnat plasma istället.

Vi sitter just nu som på nålar och väntar på att tjejen med lägenheten ska höra av sig om vi får den eller inte. Den var så fiiiin och så perfekt för oss. Ligger super till nära UNI, hyfsat nära stan och nära gymmet. Vi skulle knappast använda bilen alls. Och ena rummet är möblerat vilket är bra för mig som inte har några möbler alls med mig..vart skulle de fått plats liksom...:d

Och så har jag satt mina föräldrar i jobb i Sverige. Har inte fått några hyresavier så har lite problem med att betala hyran. Och det blir dyrt för mig sitta i telefonkö. Så det gör dom. Så nu väntar jag på att få reda på vad som hänt?! Har kollat med min andrehandshyrare och han hade inte heller fått dom. De kan ju ha tappats bort i eftersändningen på posten iof. Posten är ju lite som den är.

Sen borde vi nog packa upp, tvätta och packa imorgon. Eller rättare sagt vi måste packa imorgon. För på onsdag hinner vi inte. Vicky ska skriva ett prov innan vi åker. Vi ska hämta upp Alice klockan 16.00 i en liten by som heter Bayruth tror jag det var. Låter som Beirut när man uttalar det i alla fall.

Och så väntar jag spänt på ett visst mail. Kommer det eller kommer det ej?!

Inga kommentarer: