söndag 28 september 2008

Oberstdorf by night

Sen tävling även igår även om den var klar 30 min tidigare faktiskt (inga vindpauser). Men det hade det varit innan. Så när vi kom till backen började precis tjejernas tävling. Så killarna fick stryka sin provomgång och köra tävlingshoppen direkt.

Sen åkte vi till Vickys hotell och gjorde oss klara för utgång. Hörbar även idag. Jag tycker stället är okej inte mer. De spelar rätt dålig musik på tok för högt. Man måste skrika för att höra varandra och inte ens då hör man allt. Tycker de kunde sänka lite faktiskt, man skulle inte tappa något för de som vill dansa hur som helst.

Vi dansade i alla fall mycket så mycket att jag fick så ont i fötterna. Jag är inte van att ha skor med klack och även om klacken inte är så hög så känns det.

Direkt när vi kom dit så fick Vicky syn på Idiotens lillebror. Han var där med en kille i rutig hoodtröja. Först kände vi inte igen honom alls men efter ett tag började vi spekulera i att fan vad han är lik Lacky alltså. Fast det tog oss nog minst 30 min att helt säkert konstatera att det var han! Ny frisyr och så såg vi honom mest snett bakifrån gjorde valet svårt. Till saken hör att de också hade med sig en ny kille som hoppade som ingen av oss kände igen och de var lite lika på långt håll.

Sen ramlade det in en massa hoppare. Fransmännen var där och de nya är jättekul. Full fart på dom! Tyskarna var helgalna hela kvällen och dansade på borden, rev ner delar av taket och dansade på disken (ingen bardisk utan en disk som går vid sofforna). Mot slutet blev det dock lite väl vilt när de började ramla ner och halvt slå ihjäl sig....

Och vem kunde tro att Janda var en sån spelevink? Han som ser så stel och stram ut! Men jäklar vad han rockade loss och han blev en helt annan person när han log lite. Borde han göra i backen med.

Norrmännen var där och Atle var det full fart på som vanligt. De andra var mer anonyma. Johan hoppade inte för han skadade knäet när de spelade frisbee i fredags. Så han fick ju också ta det lugnt på kvällen.

En massa andra var också där, Holland, Schweiz, Österrike, Korea, fler tjecker, USA, Kanada. Och säkert flera som jag missade! Antingen missade jag Kaz eller så hade de åkt direkt vidare. För de är alltid ute annars.

Vicky hade superkul och ville inte alls gå hem när jag vid halv fyra ville ge upp då vi skulle få lov åka tidigt och jag skulle köra. Först "ge mig bara 10 min". Efter 10 min, "ge mig bara 5 min" Efter 5 min. "Vicky nu åker jag nu får du ta taxi hem". Så till slut åkte jag. Hon var visst kvar 1 timme längre än mig så så stor skillnad blev det inte till slut. Det är nackdelen med att inte bo på gångavstånd. Man är så beroende av att alla vill hem samtidigt. Nu bodde vi inte superlångt utanför så det gick att åka taxi utan att ruinera sig.

1 kommentar:

Unknown sa...

uh la la the pic of Mayer is great, he is such a cutie :P