lördag 14 mars 2009

- 20 till 30 cm

Blev ju ingen träning, så det blev frisören. Gick ner på stan och chansade på att någon skulle ha en drop in tid. Och jag hade tur. På salong nr 2 hade de tid en halvtimme senare.

Så nu är det bortklippt en 20, 30 cm, jag har klippt lugg igen och det är också rejäl uppklippt. Jag är skitnöjd! Fick bort de tunna slitna topparna och massor av det svarta längst ut. Nu ska jag hålla mig till mellan/mörkt brunt. Färgade dock inte, det gör jag själv imorgon. Så bilden är utan färg kom ihåg det. Och jag är helt osminkad. Och gör världens fulaste min....hahaha. Ska ta en bättre bild imorgon men antar ni kanske är nyfikna?

Hinner inte idag för nu är det skidflygning från Vikersund, sen spelar Hertha - Bayer 04 och sen är det Melodifestivalen.

Ska lyssna igenom låtarna och göra ett Melodifestivalsinlägg sen.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

nice klipp, men du harmas jue lite :P

Tasja sa...

Härmas på vem? Du har ju mycket längre hår och ingen lugg. Jag gick från strax ovanför midjan (långt) till axellångt (kort). Rätt drastiskt! :)

Nån annan kommer jag inte på (eftersom jag hänger med nada i kändissvängen ifall det är någon sådan som gjort liknande frisyr)