torsdag 26 mars 2009

Ska testa ny träningsform idag

Vaknade så sent att jag skulle fått lov att stressa till ChiBollen. Så jag valde istället att ta det lugnt och så testar jag Pilates på boll senare ikväll istället. Alltid kul att testa något nytt.

Sen blir det hem och duscha och äta innan Stockholm-Arlanda börjar. Gillar det programet skarpt. Kul att se bakom kulisserna och kul att se hur folk beter sig när flyg blir försenade eller går sönder. Vissa borde skämmas när de ser sig själv på TV:n sen...jobbar sedan natt idag igen. Var lugnt inatt, så vi såg Mission Impossible 3. Hade inte sett den innan. Helt okej film. Får se vad vi ser på för film idag. Vi brukar slå på DVD:n fram mot 03.00 för då brukar det bli tyst på både telefon och radio och man kan hänga med i en film.

Sitter just nu och tittar på Du är vad du äter där något pucko inte fattar att det är farligt att dricka 10 liter starksprit i veckan! Och lägg sen till all cider och öl som han också dricker. Han blev helt chockad när de berättade att han var beroende och om hur farligt det var. Ibland undrar man vad folk tänker med. Dessutom hade han helt missat hur mycket socker cider, vin och sprit innehåller.....

Inga kommentarer: