tisdag 31 mars 2009

Veterinärbesök

Idag har Julia varit på ett kolla upp besök. Hon går ju på sådana var tredje månad. Två blodprov får man svar på direkt, och det ena har jag glömt vad det var med det var bra hur som helst. Njurvärdet är lite högt och har stigit lite sen senaste kontrollen så nu ska jag prova speciell njurmat. Köpte tre påsar i olika smak får se om det duger åt Primadonnan. Gå-upp-i-vikt maten ratade hon ju.

Jag hade klockan på 08.00 idag för det måste gå ett antal timmar mellan hon får sin medicin och mellan de tar provet. Men sen la jag mig och sov igen! Vaknade vid 11-tiden sen igen, mer lagom tid.

Hon ville inte bli stucken idag och skrek och skrek. De andra på sjukhuset måste trott vi höll på med något plågsamt djurförsök. Nog för att hon brukar protestera lite men idag skrek hon verkligen högt och hjärtskärande. Och hela tre rör behövde de.

Sköldkörtelprovet skickas till Ultuna så det får jag svar på i slutet av veckan.

Var hur mycket djur som helst där så över 1 timme tog besöket innan vi var klara. Först tog ju en sköterska proven sen fick jag vänta på provsvaren och veterinären. Kom iof in senare än jag hade tid också.

Fick i alla fall ett recept nu som jag kan använda fyra gånger. Sist fick de ju faxa in ett, eftersom medicinen tar slut emellan kontrollerna och det kostade en tredjedel av medicinen. Sjukt dyrt. 83 spänn för att faxa ett recepet!

Nu ska jag byta till träningskläder och gå till gymmet. Får se hur det går, känner av ryggen idag. Som en lätt sträckning ungefär så bättre än vad det brukar vara men ändå inte helt bra. Har planerat Crosstrainer och Core idag.

Inga kommentarer: