söndag 22 mars 2009

Prinsessan Julia

Även numera kallad den lilla Primadonnan har nu bestämt sig för att den enda mat hon kan äta är Whiskas. Jag har massor av kattmat hemma. Men just Whiskas var väl det märke jag inte har en enda burk av (hade dock en men den tog slut imorse, efter att jag desperat provat massor av olika sorter). Så vad gör då den snälla ägaren. Jo hon sätter sig i bilen och åker till Statoil och köper en burk till (allt annat stängt just då) så katten - förlåt Primadonnan - har något att äta som passar även imorgon bitti, samt betalar ungefär dubbelt så mycket för burken också! Sen senare idag blir det att inköpa några burkar Whiskas, så får vi se hur lång tid det tar innan den ratas och någon annan sort är vad som föredras.

Och just med denna luddboll gäller inte devisen, nähä men ät när det passar då. För får man inte tappa ett enda gram (till skillnad mot matte som borde tappa massor) ja då kan man ställa vissa krav och linda omgivningen kring sin söta lilla tass......

Steg 1 - 3 på hur man gör så man får som man vill:

1. Man blir väldigt gammal
2. Man skaffar sig en livshotande sjukdom som man besegrar
3. Man tappar vikt under sin sjukdom så man inte får tappa ett gram mer

Sen är fältet fritt fram!

Mina djur har nog konspirerat sig. Julia och Action har nog en pakt! Han är också väldigt gammal, överlevt sin dödsdom med 12 år so far och tja lindar alla runt sina hovar.

Inga kommentarer: