söndag 18 januari 2009

Äckligt

Ni vet min ena granne, han som inte gör annat på dagarna (och nätterna) än att se på TV, spela musik och röker (konstant). Han är visst sjukskriven för depression. Ja om jag också levde så där skulle jag lätt bli deprimerad! Herregud det finns mycket man kan göra som inte kostar pengar (eftersom han har konstant pengabrist pga sitt rökande)

Har jag kommit hem sent så spelar han musik, har jag gått upp tidigt vid sex-sju (när jag flög hem) så spelar han musik och någon gång har jag kommit hem vid fem-sex på morgonen (när jag jobbade på Binis) ja då spelade han musik. Jag tror han sover med musik på (högt! dock inte lika högt som Elefanten).

Men det var inte det jag skulle berätta om utan när han går ut från sitt dörr och lämnar dörren öppen (han gör det ibland när han går på toa osv) så stinker det rök i mitt rum! Då är det inte ens min närmsta granne och jag har min dörr stängd! Fatta vad det måste lukta på hans rum! *kräääks*. Han har precis öppnat sin dörr och det stinker! Jag brukar ta min fina gåutparfym och spruta runt dörrkarmen.....

Det kommer jag inte sakna här, att man får röka överallt! (nästan, efter årskiftet har en del restauranger fått lov ha rökförbud *yeah*). Bergen kommer jag dock att sakna. Det är häftigt att ha en bergskedja (Nordketten) som börjar precis där stan tar slut, ca 2 km ifrån centrum liksom!

Inga kommentarer: