söndag 4 januari 2009

Jaha vad ska ske idag då


jo jag ska glo på lite sport (ovanligt va?), har redan hunnit med damernas slalom och nordisk kombination, hoppmomentet.

Ska jobba också 14.45 - 23.00. Sista passet på ett tag. Nästa gång jag jobbar är 7 februari (tror det var 7:e) och då är jag tillbaka i vardagen igen.

Ska packa imorgon men det blir lätt. Ska lämna kvar så mycket som möjligt här för att få tomma väskor med mig tillbaka så jag får plats med allt i bilen hem sen. Jag hoppas min bil står fint kvar där jag ställde den för nästan tre veckor sedan. Och att den startar.....det vet man aldrig så noga med min knasiga bil. Den brukar starta men har det stått i kylan i tre veckor är det ju inte säkert.

3 veckor att stå ut på helvetesstället jag bor på. Men jag kommer hålla mig borta så mycket som möjligt tror jag. Eller så kommer jag explodera och då jävlar! Då skiter han på sig pengamannen jag lovar! Synd jag inte är så bra på att skälla på tyska bara. Men om det blir på svenska, engelska eller vad fan, jag lovar han kommer förstå innebörden även om han inte förstår orden...

Känner mig förbannad och arg bara jag tänker på stället.

Inga kommentarer: