tisdag 13 januari 2009

Traderafyndat


Har senaste dagarna Tradera fyndat i massor. Det är en där som säljer ut sin mans samling på fotbollsprylar, mest Bayern München saker men även landslaget och enstaka andra lag. Tex köpte jag en äkta VM-tröja, Schweinsteigers, som på ebay går för runt 1000 kr, jag betalade 199 kr.

Samlingen är enorm och den säljs för småpengar. Hade jag att lägga ut skulle jag buda hem hela och sen sälja den på ebay och göra en fin vinst...nu får jag nöja mig med mina fynd. Som tex en Poldi t-shirt för 49 kr el en landslagsträningsjacka Adidas (vindtyg) för 228 kr.

Nä åter till Bremens match. Där Sanongo missat jag vet inte hur många klara målchanser! Så gnäller han att han inte är ordinarie.....(nu när de träningsspelar luftar de alla, enda som är kvar på plan sen matchen i helgen är Clemens & Per).

Bayer 04 spelar snart, de hade ordinarie lag sist i alla fall, få se hur de gör idag.

4 kommentarer:

Åsa sa...

Det låter ju som om du gjort en del kap. Hrm, vet mannen om att hans prylar säljs ut?! ;)
/Åsa

Tasja sa...

Haha ingen aning ;)

Åsa sa...

Det låter lite som en hämndaktion... Vem skulle vilja sälja en sådan samling frivilligt?!

Tasja sa...

Om man ska flytta kanske? Eller behöver pengar? Jag menar vad ska man med 25 matchtröjor från Bayern München och 50 olika halsdukar från samma lag eller Tysklands färger? Skulle tro de behåller guldkornen och säljer iväg resten.