onsdag 21 januari 2009

Flyttat

Ja inte jag utan Vicky. Och inte så långt hon bytte bara rum i sin lägenhet. Men hon har ett jättestort skåp vi hade hoppats kunna flytta utan att ta isär det men retligt nog fattades det 2 cm. Fast vi behövde bara skruva isär det till hälften och haka av dörren in till rummet då gick det! I alla fall har hon ett skitfint rum nu tycker jag! Blev riktigt mysigt med alla de där röda blickfången, jag fick många bra ideér till min egen omdekorering hemma. Synd bara jag har så mycket färger. Vita bokhyllor och säng. Brunt rumsbord, skänk och bardisk och ljusgula soffor. Man skulle kunna ha vitt och brunt med typ turkosblått som accentfärg. Men då var det de där ljust gula sofforna. Som är helt underbara och inte ska bytas ut! Jaja får fundera. Så var det ju det där med det Werder gröna också..... ;)

Innan flyttjobbet (som inte är klart men vi måste en sväng till IKEA först) så var vi och lämnade Plasma, handlade (så nu behöver jag inte handla något mer innan jag åker) och så lagade vi mat hemma hos Vicky.

Nyss kommit hem och duschat, det blev svettigt.

På fredagen när Henrik kommer så åker vi upp till Astoria och äter en 5-rätters middag. Vicky ville ha en ordentlig avskedsmiddag. Så bara hans flyg inte är allt för sent så åker vi upp dit. Senast 20.00 måste vi vara där.

Nu ska jag lägga mig på sängen, läsa Sport Bild och ha Eurosport och konståknings EM på i bakgrunden. En del dagar är riktigt nice, även på detta konstiga ställe. Speciellt om man inte varit här på hela dagen, man har en högre tröskel då helt enkelt......

Inga kommentarer: