onsdag 21 januari 2009

Jag är huuuuungrig

Och inget har jag att äta. Jo jätteäcklig chokladkaka som jag sitter och stoppar i mig i brist på annat. Köpte den bara för omslaget!. Jag har iof också mat, färdiglagad tom. Men jag bara vägrar gå ner i källaren i köket klockan 02.00 för att värma den i micron.

Imorgon när jag fått mina 20 Euro för plasman måste jag åka och handla så jag har mat, dryck och frukosmat samt frukt för de sista 10 dagarna! Fattar ni bara 10 dagar kvar!! 9 om man räknar snällt eftersom min bror kommer på kvällen den 9:e dagen och då ska vi ut och äta (han lär vara hungrig efter den långa resan, blir nog Mc D) sen packa bilen och sen dax att sova för vi ska upp tidigt på lördagmorgonen.

Hur som helst snart kan jag lägga mig och sova så då märker jag ju inte att jag är hungrig. Om ni undrar varför jag är vaken än? Ingen idé lägga sig och sova innan Elefanten kommit hem och lagat sin nattmat som vanligt. Har roat mig på diverse fotbollsforum ett par timmar, både svenska och tyska. Men min inloggning funkar inte på Werders forum så jag kunde inte svara på några inlägg där. Få se om det rättat till sig senare annars måste jag maila och klaga.

Och apropå det vore det ju nice om det där jävla Witte (hyresvärden) hörde av sig och svarade på mitt mail och bekräftade att det är okej att träffas på lördagen klockan 09.00! I want my money!! Annars ska de få se på smashat ställe! Då jävlar ska jag ha valuta för mina 600 Euro. Då räcker det inte med att trasha rummet bara........ så kanske man inte får säga när man jobbar där jag jobbar men vadå jag har ju betalat för det!! (kautionen är en säkerhet ifall man har sönder något eller inte städar). Och förresten så skitigt som här var när jag flyttade in, borde jag fått 100 Euro i städpremie!! Det hängde vita gardiner uppe. Eller ja, att de var vita upptäckte jag först när jag tvättat dom! Dom var gråa innan.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

ring honom och säg att du mailat. du vet österrike är ett land där man ringer. fast iofs har ha jue sagt att man ska maila.

men kopiera mailet och skicka igen.

Tasja sa...

Hehehe mailbombning! Japp ett mail i timmen tills jag får ett svar....

Ringa honom går inte, han är en österrikare jag inte förstår när jag pratar med honom "live" så än mindre i telefon..