onsdag 14 januari 2009

Som knivar i ryggen och vaken än

Vaknade i morse med kanonont i ryggen. Känns inte när jag sitter eller när jag står. Men så fort jag rör mig däremellan så att säga, eller ska böja mig eller gå. Då känns det som om någon stuckit in ett gäng knivar i ländryggen och vrider om! Ont ont. Hållt mig stilla idag och öst på med AloeVera liniment. Imorgon ska jag lite försiktigt röra på mig (måste ju gå och köpa Sport Bild ju!).

Och vaken är jag inte pga ryggen utan min granne Elefantmannen. Först skällde han på någon (som vanligt) och sen spelade han musik - och vet ni gör man det hela tidensamma ljudnivå störs jag inte - men när man var 5-10 s drar upp så mycket man kan och sen drar ner till tyst, jaaaa då är det svårt att somna. Och som plus började han halv två (på natten nu alltså!!) laga mat. Vet inte vad han lagade men det måste ha suttit hårt fast i burken för den dunkade han i köksbänken ett 10-tal gånger...... just nu diskar han så jag hoppas han går och lägger sig sen...

Det är ju tur jag kan sova till typ tolv - ett utan problem! På så sätt får jag inte sömnbrist i alla fall..
Leverkusen vann Radyospor cup förresten och spelade också med en massa reserver. Taskigt att sno en på godbiten Adler liksom! Hmpf! ;)

Inga kommentarer: