torsdag 15 januari 2009

På kollisonskurs

Moralkärring är jag visst. Ja jag är då hellre det än ett blont bubbelgumshängsmycke till en kändisknarkare. (Det verkar vara deras mål här i livet).

Borde kanske utveckla det där mer men jag bara ooooorkar inte. Men om vi säger så här, jag är visst på kollisonskurs med alla bloggerskor Vicky gillar *himlarmedögonen*. Borde sluta läsa deras bloggar och härmed har jag gett mig själv det löftet! Jag har ju redan rensat ut en massa skit ur mitt liv, kan lika gärna fortsätta eller hur? ;)

Men sorry knarkare kommer jag aldrig acceptera, kändisar, idrottare, gangsters eller missbrukare (sådana folk mest tänker på) de är alla lika illa. Det FINNS INGET som heter "finknarkare". Det är dumt, farligt, drabbar andra och är dessutom olagligt! En sådan där rosa blond bubbelgumsbrud tyckte att lite kokain är väl inte så farligt? Jaaa jisses säger jag bara. Det sa allt om intelligensnivån på den människan.

Förresten glömde jag ju att Werder spelar match idag igen! Fast ärligt är träningsmatcherna inte så kul att se, de spelar med för mycket reserver. Men så klart kommer jag titta! Något annat kommer inte på tal!

2 kommentarer:

Tylko Vicky po Polsku sa...

och jag håler ännu en gånjg då inte med... :P

Tasja sa...

Du menar väl inte ärligt att du stödjer knarkare? Isåfall sorry då har vi inte mycket att säga varandra mer.