lördag 24 januari 2009

Mer toaproblem


Min granne Elefanten har fest (eller i alla fall en massa på besök) och de ockuperar toan. Så jag gick ner i källaren på toan där. Den har någon pajjat så det inte går att spola! Men bra kvinna reder sig själv, ut i köket och hämta den största kastrullen som finns och fyll den med vatten!

Stället rasar tror jag....tur man bara har kort tid kvar.

Och vet ni Äcklet, har ju sagt det stinker rök när han öppnar sin dörr? Nu när Vicky gick hem stod han i köket och diskade med en cigg i mun! Vafan killen röker 24/7 inne på sitt rum och kan tydligen inte vara utan cigg 5 min i köket ens.......

Var någon mer och knackade på min dörr idag. Jag öppnade inte. Ville de något kan de skriva ett brev.....kan ju vara pengalånmannen (Äcklet), förresten vill jag de inget så dont bother me please! Nu har ju fanskapet = Äcklet sett jag är hemma men inte ens han är nog så dum att han försöker knacka på nu!

Och det verkar vara Elefantens kompisar som har svårt träffa rätt dörr. Sist det var fest var ju någon och drog i min dörr 2 ggr den natten. Idag har de redan försökt. Men jag har ju låst så klart!

1 kommentar:

Evelina sa...

Ahhh äckligt att röka inne ju :S:S