måndag 3 augusti 2009

Ibland har man tur

Låg och sov när telefonen ringde vid 12-tiden (har ju jobbat natt). Det var mäklaren som undrade om hon kunde få visa lägenheten för en kund idag 18.30. De som ville titta är från Stockholm och har ingen möjlighet att titta på onsdag. Halvsovande sa jag att jo det går väl bra men då får de stå med att både jag och katterna är här (hann ju knappast ordna med att köra iväg dom liksom).

Vilken TUR jag satte igång med att storstäda igår och inte vänta till imorgon när jag är helledig. Hade absolut inte kunnat visa den annars, då jag ju rotat fram saker att sälja på Tradera, hade sopsäckar stående med kläder och annat jag rensat ut.

Nu hade jag bara vardagsrummet kvar och det hann jag på de 2,5 timmar jag hade på mig från det jag vaknade. Fick tom 30 min till godo så därför sitter jag nu och skriver det här inlägget i väntan på mäklaren och spekulanter.

Har även hunnit med att cykla iväg och posta lite Traderapaket. Det är så skönt vara klar med städningen och vad fint det blev! Jag gillar att städa när man storstädar och storrensar. Att gå från rörigt till tomt och fint. Normal vardagsstädning är urtrist men sånna har storrengöringar är jobbiga men roliga.

Inga kommentarer: