fredag 28 augusti 2009

Konditionstest

Nyss hemkommer från ett konditionstest jag gjort. Iof en mycket dålig dag att göra det på då jag vaknade med ryggont. Rejält ryggont. Eller det sitter mellan ländryggen och rumpmuskeln. Går jättefint att sitta, ligga, stå, böja sig, räta på sig osv. När jag väl är "där" så att säga. Men att röra sig mellan dessa saker, jaaaa då känns det som någon kör in i kniv och vrider om. Och jag kan meddela man rör sig lite mellan upprätt och lätt framåtböjd när man går......:S. Ooooooont med andra ord. Men nu hade jag bestämt mig för att göra detta idag. Och jag ska göra det några gånger till framöver så någon gång ska väl kunna göras smärtfri hoppas jag.

Här kan ni läsa mer om testet: Hälsospåret. Jag landade idag på ganska otränad, men jag var 30 sekunder från normaltränad och jag tror att jag lätt hade gått 30 s fortare om jag varit helt smärtfri. Nu fick jag liksom stanna upp någon/några s varje gång det högg till i ryggen. Och i uppförsbackarna och uppför trapporna kunde jag inte luta mig framåt och ta i utan fick gå upprätt stelt och liksom ta steg för steg mödosamt. Jag kunde dessutom inte ta i så jag fick upp pulsen tillräckligt högt. Men nya tag nästa vecka och då hoppas jag att ryggen är okej.

När jag skulle uppför trappen hemma både kände och såg jag ut som en 90-årig gammal dam med krum rygg.

Fick just medlemsmail från MåBättre att från 1 september kommer det varje fredag finnas en sjukgymnast där. Gissa om jag kommer vara först i kön!

Inga kommentarer: