måndag 17 augusti 2009

Imorgon shopping hela dagen

Först ska vi till Oves och bunkra nyttigheter dvs städmaterial, toapapper och sånt där trist men som är kul att handla billigt :).

Sen till IKEA där jag har en rätt lång lista nu inför flytten. Vill ju piffa till det med en del nya saker, inga stora saker som möbler men lite småsaker matta, dörrar till bokhyllan, ljushållare mm blir det. Så ska jag kika lite på tapeter där också. Jag gör det överallt just nu. Kommer dock inte köpa några innan flytten för jag glömde mäta hur många rullar jag behöver när jag var där och kollade.

Lunch blir det som vanligt på urbra stället Kitchen som har Norra Europas bästa och godaste mat! Sen går vi väl även runt inne på Valbo, jag ska in på djuraffären och köpa en hävert. Sist hade de bara storlek small och large och jag vill ha medium. Ska kolla på växter också, jag har några nu som växer som ogräs och det är väl okej, men den släpper även blad som attan små irriterande blad som flyter runt. De vill jag slänga bort och stoppa in nya vanliga svärdplantor istället.

Inga kommentarer: