onsdag 5 augusti 2009

Pengar ska användas eller hur?

Så jag for iväg efter lgh visningen och köpte mig en Apple Ipod Nano. Rosa.... fanns bara svart, rosa och gul. Den gula var ingen fin gul utan smutsgul. Svart är trist. Alltså fick det bli en rosa. Illrosa är den. Men okej den matchar ju min illrosa kattväska så ;)

Har funderat på en länge, jag reser ju mycket och ibland tröttnar man ju på att bara lyssna på musik, och i min MP3 får jag in ca 50 låtar, i Ipoden 2000 st. Samt att jag kan se DVD-filmer också. Perfekt när man sitter på Arlanda och väntar på tåg eller flyg eller när tåget blir stående.

Anna hann komma medan jag var och shoppade så hon fick sitta på en bänk utanför i 30 min, men här är varmt och sol så det gick ingen nöd på henne. Just nu står hon i duschen sen ska vi väl så sakta göra oss klara och gå iväg. Vi har bord 20.30.

Imorgon 13.00 ska vi luncha med Helena och lilla Johannes Etage men innan det vill Anna gå runt på stan så det blir inte sent eller vilt ikväll. Men äta god mat och någon god drink ska vi väl ta också. Det är ju köp två betala för en.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

fan vad nice med 2 för 1, är det på alla Harry´s??? dvs i hela landet?

Funderade på att efter zakopane flyga upp till sthlm några dagar :)

puss

Tasja sa...

Ingen aning om alla Harrys har det men jag tror det. Kolla på hemsidan.

Jag blir faaaaan galen. Får inte in mina filmer i Itunes och eftersom jag inte får in dom där får jag inte in dom i Ipoden. Snart åker jag tillbaka med skiten och tar mina pengar istället.