söndag 30 augusti 2009

Promenad nr 2

Tog mig via Kullen upp till Regementsområdet och ICA Maxi. Där jag fyndade ett dataspel. FIFA 09. Det stod på hyllan alla dataspel 99 kr. Men i kassan 199 kr. Nä sa jag det står på hyllan 99 kr. Så hon ringde en som gick och tittade och det stod 99 kr (men rätt var 199 kr) men jag fick spelet för 99 kr. Eftersom jag ju trodde det kostade det. Fynd med andra ord. Måste bara köpa en datamus innan jag kan spela det. Går inte så bra med musplattan jag har på min bärbara. Men några sådana hade de inte på ICA. Men det kan jag ju fixa imorgon.

Gick via McDonalds och köpte en Flurry. Grejen med Flurry är ju de ska flurra den eller hur? Annars blir det ju som mjukglas med strössel typ. Nu köper jag inte ofta Flurry men de två sista gångerna jag gjort det så har de inte flurrat. Har de slutat flurra glass på Mackedonken?

Gick sakta, jag kan inte gå så fort liksom, så allt tog 1,5 timme. Då gick jag iof och strosade runt på ICA i säkert 30 min. Men från att igår gå som en 90 åring har jag nu på min andra runda idag avancerat till att gå som en 70 åring. Så det tar sig!

Inga kommentarer: