onsdag 19 augusti 2009

Tidigt klar

Lyckades ta mig ur sängen tidigt idag, annars har jag under en period haft typ varannan dags pigghet. Varannan dag lätt skuttat ur sängen runt 09.00 (det är tidigt för mig) och varannandag masat mig ur den vid lunchtid.

Men idag lyckades jag ta mig ur den i hyfsad tid så jag hann träna 1 timme innan jobbet som började redan 12.00 idag. Igår väcktes jag 07.20 !!!! av att någon satte igång och slagborra! Men va fan liksom! Det är flera som renoverar sina lgh och har firmor där men måste man just borra så tidigt?? Tur jag var ledig och skulle upp 09.00 för att sedan bege mig mot Gävle.

Kanske ska skriva om shoppingen också. Orkade inte igår, så ni fick bara veta att Pizza är tillbaka :)

Började dock med att åka förbi katthemmet Animalen och skänka dom två kassar full med kattmat. Ida äter ju enbart tonfisk när det gäller kattmat. I övrigt äter hon kokt fisk, kyckling och torrfoder. Så jag hade lite över och istället för att slänga det kom det till nytta.

Sen åkte vi till Valbo och började på Oves. Mina inköp: rengöringsdukar, toapapper, shampoo och tandkräm. Inget roligt men nödvändigt.

Sen till IKEA och där blev det mer och roligare saker: Dörrar till mina bokhyllor, tyg till draperiet jag ska ha för sängalkoven, lister att ställa tavlor på, gröna ljuslyktor, grön matta, grön klotlampa, en bra tillbringare som har en stav i mitten man lägger i frysen så håller sig drycken kall länge och tallrikar.

Valbo köpcentrum hittade jag en hävert i rätt storlek men det blev det enda jag shoppade där.

Åkte vidare in till Gävle och Rusta, hittade tapeter till den bajsbruna väggen. Den kommer bli vit men med lite mönster i typ struktur. Hittade inga fina svarta till sovalkoven. Där vill jag ha svart men med annat mönster också i svart som typ ska skimra.

När jag kom hem hade jag fått mina tapetprover men jag har inte hämtat ut de från Posten än.

Inga kommentarer: