söndag 30 augusti 2009

Sportsöndag

Vaknade imorse och kände försiktigt efter hur ryggen mår. Tja mikroskopiskt bättre kanske? Går lite fortare att räta ut den från tex sittande till stående men gör forfarande rejält ont. Fortsätter med mina tabletter fast dom gör mig trött för de hjälper ju faktiskt. Har även lånat en massagesits av mamma som är helt suverän. Gör ont som fan när den knådar ryggen men efteråt känner man hur blodgenomströmningen ökar så även den hjälper ju.

Gick ner på stan strax innan lunch. Skulle posta paket och lämna tillbaka en vara på Clas Ohlson. Passade sen på att gå runt där en timme, för röra på sig är ju bra.

Nu ser jag på backhoppning från Japan, halvkul då inte många bra hoppare är där och publik finns det knappt så stämingen är typ noll. Sen blir det Finnkampen. Kan dock inte se hela den för halv fyra visar Eurosport 2 Hertha Berlin - Werder Bremen. Efter fotbollen ska jag ut och röra på mig en vända till. Gymmet klarar jag inte av med ryggen men gå lite försiktigt går bra. Så det får bli en liten prommis.

Inga kommentarer: