måndag 31 augusti 2009

Jag ska måla hela världen

nej inte hela världen men två byråar och ett bord till att börja med. Blir det bra ett bord till och akvariet. En liten pall ska också bli vit. Fast jag måste nog avvakta ngåra dagar min rygg är inte i form för målning än. Men idag på min första promenad gick jag ner på stan och köpte färg. Var även in på CO och köpte en datamus så nu ska jag köra igång mitt FIFA 09.

Ska senare idag ta en till promenad. Det är inte så mycket motionssyfte med dom, för det går sakta och försiktigt men jag märker att ryggen blir mycket mycket bättre under dom. Sen stelnar den till när jag sitter i soffan men jag vägrar faktiskt stå och se på TV! Där går gränsen liksom.

Imorgon ska jag ge mig på äventyret dammsuga. Haha att dammsuga kan liksom bli ett äventyr. Men det blir det. Ska även på ansiktsbehandling, kommer bli lite besvärligt ta mig upp på och av britsen men jag hoppas det ska gå. Sen kommer jag föreslå en vandring runt på Kupolen (får skjuts dit då köra bil också är siochså) behöver klippa luggen innan Tysklandsresan.

1 kommentar:

Vicky M sa...

överansträng dig nu inte!!!

och skicka mig din adress på facebook så ska jag skicka ett stoligt arabkort till dig ;)

pussssssss