tisdag 14 oktober 2008

Det är dyrt att ha bil....

Fick ju lov gå upp tidigt imorse...halv åtta! Vicky vaknade med migränliknande huvudvärk och skickade iväg mig själv med bilen. Gick trots det bra. Jag fattade väl hälften av vad mekanikern sa men jag sa ja och nej lite här och där och det verkade passa för bilen blev lagad och allt! Men fucking 687 Euro gick det på! Nya bromsok och skivor RUNT OM!!! Gahhhh. Å andra sidan gjorde det varken till eller från då att bilen ramlade ner på däcket när jag bytte. För jag hade fått lov byta den skivan hur som helst..

Just nu är väl vågskålen 50-50 stanna eller åka hem...men man vill ju inte gärna ge upp. Och det är synd sumpa terminsavgiften på 480 Euro också. Just nu gör jag inget, avvaktar brevet från CSN som bör dyka upp imorgon eller absolut senast torsdag.
Ett annat alternativ är Binis (stället vi bor på nu). De söker personal från Sverige till säsongen (Malino hittade en platsannons på AMV och MSN:ade den till mig). Då får man boende oxå! Men jag har inte erfarenhet, jag har inte tyskan fullt ut och det är hårt jobb. Iof har jag aldrig varit rädd för att jobba. Men servera? Kan jag det. Jag städar nästan hellre rummen tror jag...får väl se hur det går i helgen när jag ska jobba extra i baren.

Imorgon match!! Jag måste se den på gymmet = jag ska gymma i 2 timmar....hahaha blir vältränad i alla fall... idag medan min bil var på service (8-13.30) så blev det CT 30 min, styrketräningsprogrammet ca 30 min, och cykel 30 min. Hade glömt handduken hemma fast jag la fram den så fick torka mig efter duschen med träningströjan. Gick det med. Sen har jag gått runt i Innsbruck flera timmar så motion har jag fått.

Nu är jag på UNI och Vicky är på ryska. Men har min dator med så alla bokstäver finns :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är dyrt med bilar. Såg på Youtube när du bytte däck. Inga problem eller hur??? Snälla kamrater du har som inte hjälper till!!!

Ha´de