onsdag 29 oktober 2008

Flyttdag

Idag om 1 timme flyttar jag till ett rum som jag ska ha resten av tiden jag är här. Ska bli så skönt kunna packa upp allt, ombona lite osv. Ni ska få se en bild på mitt lilla krypin sen.

Det har varit jättebra på Binis, ända tills denna veckan (helgen och må-tis) när internet pajade. Även om man inte behöver det superofta (mer än till annat än slösurfa) så är det ändå en del. Och det ska bli rätt skönt inte behöva vara beroende av deras välvilja också.

Vicky leter ju rum än, man måste in på sin internetbank och framför allt mailen!

Vi var igår kväll och kollade på ett ställe i Altstadt (ligger mycket bättre till än det stället jag ska flytta till nu) men den killen blåste Vicky på 1000 Euro för två år sedan så surprise! han hörde inte av sig idag som han lovat. Där fanns nämligen två rum och ett var perfekt för mig. När hon flyttade hit så betalade hon in i förväg men när hon kom ner var lägenheten inte klar. Eftersom hon inte hade någonstans att bo så måste hon ju då flytta. Men de där 1000 Euro fick hon inte åter trots att det inte var hennes fel han inte hade lägenheten klar.....

Blev inget Hofgarten igår. Vi var för sega. Idag ska vi till Jimmys istället. Men det blir lugnt, jag ska packa upp och så först också.

Jag kunde ju inte se matchen igår, tror vi hade internet i 5 min. Men Bremen förlorade i alla fall med 0-2. De har ju sin reservmålis i mål, Christian Vander och han gör en del enkla missar. De skulle haft René i mål. Jag hann i alla fall se en fantastisk räddning av honom på de där 5 minutrarna.

Inga kommentarer: