måndag 6 oktober 2008

Mer bilproblem och min första lektion

Glömde nämna en sak till om min bil igår. En liten varningslampa började lysa när vi var ett par hundra meter hemifrån igår. Kollade upp den idag och jaha det är dags att byta bromsbelägg. Vicky har varit och bokat tid medan jag var på min första tyska lektion. Nästa tisdag ska bilen in. Men så lagom kul nu när jag inte vet om jag får pengar från CSN också...har mailat dom och frågat hur länge de ska fundera egentligen...men inte fått svar än så klart (hey vi snackar CSN här!!)

Tyskan gick bra. Är en svensk kille i min klass men han funderar på att byta till en svårare nivå. Och tja en del är rätt dåliga på att prata i min klass men min grammatik tror jag inte räcker till B2 nivån faktiskt. En väldig blandning är det. Vi är från, Sverige, England, Italien, Rumänien, Turkiet, USA, Bulgarien, Spanien, Chile, Brasilien, Algeriet, Bangladesh och Polen. Måste köpa mina kursböcker imorgon också.....tur vi ska lämna plasma så jag får 20 Euro.....

Sen har jag varit och registrerat mig i Österrike. Måste ju det även som EU-medborgare för att jag ska stanna längre än 3 mån. Något som dock var helt sjukt är att mina föräldrar måste intyga att de kan ta hand om (försörja mig) om något händer. Ehhh i Sverige försvinner försörningsplikten när ungen går ur gymnasiet liksom....hahhahaha. Jaja kludda ner en underskrift gör de säkert hur som helst. Men helt sjukt är det ju.

Inga kommentarer: