torsdag 2 oktober 2008

Klingenthal


Vi kom hit igår men hade då inget internet. Tad och Ania åkte 2 timmar före oss men kom 30 min efter. Deras GPS hade visat dom genom Tjeckien. Och då hade ändå jag och Vicky stannat och hämtat Alice samt ätit på Mc Donalds också..vi åkte inte genom Tjeckien...

Det bor en massa nationer på samma hotell, Frankrike, Japan, Italien, Norge, Slovenien, Tjeckien är dom vi sett så här långt.

Igår tog vi en drink i baren innan vi gick ner i spelhallen och lekte i 1 timme. Hann inte mer för de stängde 22.00. Tyvärr okuperade några andra rallyspelet så vi fick nöja oss med flipper, mc, vattenskoter och sånt där lufthockey eller vad det heter.

Just nu sitter jag i presscentret och det regnar utanför. Igår kväll var det riktigt dåligt väder och regn och det ska visst bli samma ikväll så ev blir det inställt. Var soligt och fint ett tag på dagen men inte nu då.

Jaja vi bor ju på ett kul hotell med massa saker att göra finns badbassäng och tennishall och massa annat ifall vi får tråkigt. Vi saknar egentligen bara internet. Eller vi kan få för svindyra 8 Euro i timmen!!

Inga kommentarer: