lördag 25 oktober 2008

Hannover 96 - Werder Bremen

Fick igång live TV till slut. Vilken underbar uppfinning! Inte TV-bildskvalite men den sidan jag hittade nu var helt okej.

Hannover 96 – Werder Bremen

När jag kom in stod det redan 1-0 till Hannover. Christian Schultz hade varit ofin nog att göra mål på sin gamla klubb. Men sen gjorde Hugo Almeida 1-1 så det ordnade till sig. Bremen saknade ordinare målvakten Tim Wiese, Per Mertesacker, Diego och Pizarro. Så 1-1 är de nog nöjda med när de får smälta allt. Tidvis låg de på rejält men 1-1 sett till hela matchen var rättvist.

Och en som nog är toknöjd är Per. Hans moderklubb (Hannover) slapp förlora, en klubb han fortfarande känner mycket för, är väldigt ledsen över att han missade matchen (avstängd 3 matcher pga rött kort) och hans nuvarande klubb (Bremen) behövde inte heller förlora.

Clemens Fritz spelade med ett rejält bandage på höger hand. Undrar vad han lyckats göra (ska kolla om jag hittar någon info) kanske var därför han var bänkad i Champions Leauge matchen i onsdags (som också slutade oavgjort, ett reslutat Bremen är bra på....).

Och precis när jag skulle publicera det här så dök internet igen......**suck**. Jag hoppas mitt nya är mer driftsäkert....

På onsdag får jag nycklar till rummet och flyttar. Får se när nätet här startas om igen så jag verkligen kan publicera detta. Men tur nog var matchen precis slut! Hade blivit vansinnig om det försvann mitt i den liksom!!

Ikväll vet jag inte vad som blir av. Vicky ska ju jobba, var med henne igår på Binis till halv fyra och idag blir det väl samma. Men ska inte gå dit så tidigt, jag får faktiskt inte betalt för att vara där och igår var det väldigt folktomt. Men idag är det en massa DJ:s osv som ska komma, de delar ut gratis CD och gratisdrinkar så en vända blir det väl. Men ska också plugga en del tysk grammatik. Jag missade ju skolan i onsdags och måste ta igen lite. Hoppas jag hinner i tid på onsdag. Ska träffa mäklartanten halv fyra och min klass börjar halv fem. Men ska förvarna på måndag att jag kanske blir lite sen.

Inga kommentarer: