lördag 4 oktober 2008

Liberec får minus av mig

Liberec är inget bra finalställe. Finns ingen storbildskärm som de visar hoppen på. Det finns en liten läktare och den är halvfull, de har alltså inte fått hit folk. Och maten i presscentret är rätt dålig. Lägg dessutom till att schuttlebussarna gick hit på TVÅ tider i morse och går hem på TVÅ tider nu på kvällen. Så man var tvungen vara här hela dagen fast det var flera timmar det inte hände något alls på.

Om vi jämför med Klingental som vi nyss lämnat så har de storbild så klart, bra mat och fika, man åker dit i egen bil och kan själv välja när man åker hem dvs när man själv är klar inte när bussen råkar gå. Och läktaren är väl 10 ggr större än den som finns här och den var fullsmockad igår kväll.

Och de ska ha hand om "stora VM" i februari. Bäst de börjar öva säger jag bara. Det finns massor av funktionärer som lurvar runt i sina blåvita jackor. Men inte många av dom gör faktiskt något......

Tillägg efter tävlingen: Nu när vi kommer in i presscentret är maten bortdukad?! Många har rätt mycket jobb kvar. Men det är klart, bussarna går ju hur som helst....hahahaha pajasnivå är det på det här faktiskt! Men jösses när man inte tror det kan bli värre...har ni varit på en presskonferens någon gång där de inte har mikrofoner?? Tror ni man hörde vad de sa? Nä just det...jag garvar på mig.

1 kommentar:

K(ristine) A(malie ) sa...

Oh my God... What is this, World Championship in amateurism?! Absolutely ridiculous!