söndag 5 oktober 2008

Igår kväll

Efter att ha lämnat presscentret och lyckats hitta en schuttle buss som typ väntade 15 min på ingenting innan den åkte som kom vi tillbaka till hotellet. Tog det lite lugnt på rummet och bytte om innan vi gick ner i hotellbaren där Vicky bjöd alla på en shot. Tror det var konjak eller något annat hemskt.....

Sen gick vi vidare till diskot där det var 10 Euro inträde sen var alla drinkar fria. Synd att man ska köra hem nu snart då. Jag kunde ju inte utnyttja det fullt ut liksom... i alla fall var det superkul och bra musik hela tiden. Dansade järnet nästan hela tiden. De som var där (som jag såg) Finland, Slovenien, Italien, Sverige, Norge, Österrike. Inte alla från de två sista nationerna men en del.

Dansade med tjejerna från Polen och en del med Isak. Och tjecker har åter bevisat de är hjärndöda. Fanns som typ klossar man kunde stå på och dansa. Vi vilade lite lutad mot en kloss och det stod en brud där uppe och dansade. Vi störde inte henne på något sätt alls men så kom en kille farande och började slita i oss. Isak blev så klart sur och skulle tjafsa tillbaka men jag sa åt honom att skit i det, han är tjeck och tjecker är hjärndöda. Fick baxa Isak därifrån men det gick bra till slut. Men vilken blåst kille alltså. Inte fan vet jag om han jobbade där eller inte, han var inte klädd som en av vakterna i alla fall.

Klockan 02.00 så gav jag och Ania upp, jag ska ju som sagt köra hem. 03.00 ungefär ramlade Vicky in sen var det inte att tänka på att sova. Vid 04.00 SMS:ade Alice och ville vi skulle hämta upp henne. Skickade tillbaka men vi vet ju inte var du är?!. Till slut kom hon i alla fall, tillbaka ledd till rummet av Koti!!! Hahaha Koti av alla!! Innan det hade vi (vi hade dörren lite öppen för Alice hade inget kort till dörren trodde vi) så Hafi och Kasia M stod plötsligt i vår dörr. Sen var Vicky ut en vända och hittade på Cikl och Hlava i vår korridor oxå. Fast de dumpade hon vid hissarna som tur var.

Och idag har jag ätit frukost två gånger! Först gick jag och Vicky ner och åt och satte oss i bakre rummet. Men så kom 3S och satte sig i första. Eftersom han inte sett mig men hälsat på Vicky så fick jag gå ut och hämta mat igen och så satte vi oss också i första rummet. Vad gör man inte?!

Nu sitter vi i lobbyn och vi har hälsat på Sverige genom fönsterrutan, de är på väg hem. Sett Norge och Finland gå förbi och så har Basti och Simi förvirrat sig ner hit också. Alice ligger helt utslagen kvar på rummet. Vi svenskar tål lite mer ;)

Bäst igår var i alla fall när jag kom hem till rummet och trodde vårt rum hade strömavbrott. Så jag trevade mig fram i mörkret, gick på toa, sminkade av mig och allt i kolmörker. Sen när Vicky kom och jag berättade för henne att vi har strömavbrott så säger hon, men du måste ju sätta i dörrkortet i hållaren innan för dörren så har du ström! Jaaahaaaaaa!!! :D

Sämst igår var att den söta blondinen från USA inte var ut. De var ju ute i Oberstdorf så de kan ha haft träning nu på morgonen (som Norge har haft). Inte för andra gången i rad så saknades Kaz. Synd för de är alltid roliga och trevliga.

Dagens jag vill veta, är vad Kasia I har skrivit till nämnda blondin på Facebook. Hon vägrar nämligen tala om det! Hrm......




2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer helt när det gäller tjecker

Anonym sa...

Från det ena till det andra. Har du sett schemaförslaget?? Finns som ett inlägg i min blogg.